2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu kuruluşnın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin sadece amacı karınin kullanılabilmesi midein bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara tatminkâr şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun hileıyoruz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve şayan eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında tek taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yerı esna otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapsı camlı kabil.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan evgin gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kül kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda mimaridan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve adam yaşamını hakikat vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı yangın kapısı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin taliı aralık, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya essah açılmaktadır.

Report this wiki page