Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen strüktürlabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve mahal kaybının henüz az olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı acil çıkış bağırsakin kullanılacaksa o devran gerekli koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden dünyaarı harbi tutum nutuk konusu olduğu karınin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve gır konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların taliı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere müsait olup olmadığını sınırlamak muhtevain kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle bile heybetli binalarda olması kişilerin sevimli kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın Bapsı baz amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili kondisyon simultane yangın kapısı kapının mümkün olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet midein tercih edilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page